EDUCATION & COACHING EXPERIENCES

Un blog dedicat als apassionats pel bàsquet que els agrada pensar i reflexionar

divendres, de juliol 13, 2007

UNA SETMANA D'INTENSES EMOCIONS

Compartir una setmana de bàsquet amb una norantena de nins i nines (com diuen a Mallorca) ha estat una experiència molt enriquidora. Arriba el darrer dia de la meva estada i estic trist de marxar però feliç d'haver vingut.

L'intercanvi de punts de vista ha estat el plat fort de la setmana. Compartir experiències t'ajuda a entendre millor la teva circumstància, a adonar-te del que fas tu en el teu lloc de treball. Pots verbalitzar què fas, i veure-ho amb uns altres ulls. La llum que li dona a la teva vida la vida dels altres és un regal esplèndid, no tan sols pel que t'aporten de nou, sinó per com arribes a valorar el que tu ja has caminat.

Aquesta setmana he pogut comprovar el bon nivell esportiu dels jugadors i jugadores del CB Pollença. He xerrat amb els seus entrenadors, amb els coordinadors del Campus i amb altra gent. Hem fet també una xerrada sobre la gestió als clubs esportius que va aplegar unes 30 persones.

Em quedo amb la magnífica acollida que he tingut i la dedicació dels jugadors en les sessions d'entrenament que m'han proposat dirigir. Una gran experiència arrelada en l'hospitalitat de gent de bàsquet.