EDUCATION & COACHING EXPERIENCES

Un blog dedicat als apassionats pel bàsquet que els agrada pensar i reflexionar

divendres, de juliol 27, 2007

UNA OCASIÓ EN QUE SI VAL LA PENA POSAR ETIQUETES

Un dels missatges que més sovint poso sobre la taula en el meu blog és advertir dels perills de posar etiquetes a les persones. Veure els seus comportaments com "infantil", "egoïsta" o "lloable" és sempre un punt de vista que jutja... Un punt de vista que hem de saber posar entre parèntesi i que no ens adreçi cap a conclusions acceleradament.

No obstant estar ficat de ple en aquesta croada per promoure un punt de vista a partir dels models constructivista i cibernètic, haig de dir que hi ha un cas en el que he trobat convenient "etiquetar". Ha estat per posar una mica d'ordre al meu blog, fent una tasca de taxonomista de la meva pròpia obra.

En aquests darrers i calurosos dies de juliol he fet una classificació, força exhaustiva, sobre els articles que tinc penjats al blog. He creat una sèrie d'eixos temàtics (a la pàgina de disseny del blog es refereixen com "etiquetes") per tal d'endreçar els continguts que, amb el pas dels mesos, prenen una dimensió considerable.

Així ara visitants nous, i també d'oficials i habituals, poden revisar els escrits per temàtiques, i no només quedar-se en el moment present.