EDUCATION & COACHING EXPERIENCES

Un blog dedicat als apassionats pel bàsquet que els agrada pensar i reflexionar

divendres, de juny 01, 2007

PRESENT I FUTUR A LES BANQUETES ACB

Fer l'equip és molt més que fitxar d'aqui i d'allà. I si no que li demanin a Trifón Poch, el primer "guillotinat" pel descens de l'Etosa a la LEB. El Lucentum Alacant s'ha cobrat la seva primera víctima fa uns dies, i potser no serà l'última.

En Salva Maldonado ha portat al Gran Canària a guanyar els seus dos primers partits de playoff de la seva història. Ben pot merèixer això la renovació. Un gran paper pel pressupost més baix de l'ACB.

Pesic diu que continua amb el projecte d'Akasvayu, però sembla que Maceiras i Amat no volen permetre que "faci el pont" a cap càrrec, ni tampoc que parli malament del club de portes enfora (les declaracions van ser: "El club és una entel·lequia").

De Pablos sembla que s'ha guanyat la confiança de començar el nou curs a Estudiantes, tot i els mal resultats després de la sonada desfeta en la semifinal de la Copa ULEB a mans de l'Akasvayu.

Casas podrà preparar una temporada amb temps i gaudirà del clima a Menorca. Al final la plantilla del Pamesa no estava tant malament com semblava. Stojic MVP i jugador mediàtic, bones sensacions amb el rodamón Paul Shirley, gran Chris Moss.

Katsikaris ha imprimit una mentalitat guanyadora al Pamesa que va deixar un deprimit Casas. Douglas ha revifat als playoffs, Oliver i Avdalovic han estat majestuosos, en debutant Claver una veritable meravella. Bones perspectives per l'equip "tronja".

Ponsarnau es mereixeria continuar a la banqueta del Ricoh, però cal veure si els fitxatges claus de jugadors va acompanyat d'un nou tècnic. Tornada de Maldonado a Manresa?

Aíto està que se surt a Badalona, i està a les portes de poder classificar-se per l'Eurolliga.

Plaza ha renovat pel Madrid, que té equip per competir a l'Eurolliga. Veurem que fan amb els lesionats Varda, Hamilton i Milic. De moment han signat al prometedor Sergi Llull per a 2 temporades, tenen (de moment) un intimidador com Jerome Moiso, també va arribar Sekulic a mig curs. I Sinanovic vestit de carrer.

Imbroda ha renovat per dues temporades, cansat de fer de comentarista televisiu.

Vidaorreta continua a Bilbao, i Moncho López ha estat "tallat" pel Caja San Fernando.

Desconec les situacions particulars de Valdeolmillos, Scariolo, Hussein, Ivanovic, Boza, Casimiro.