EDUCATION & COACHING EXPERIENCES

Un blog dedicat als apassionats pel bàsquet que els agrada pensar i reflexionar

dijous, de juny 14, 2007

EL COMIAT DE XESCO AL BARÇA-CIFEC, BONA NOTÍCIA PELS PREPARADORS FÍSICS

Acabo de sentir que Xesco Espar no continuarà com a entrenador del Barça-Cifec. Era un rumor que corria de fa mesos que en Xesco no continuaria amb l'equip, i que arribaria un entrenador de la vella escola com Manolo Cadena per posar ordre.

Consideracions de metodologia i direcció de grup a banda (em sento proper a Xesco i allunyat de la imatge que ens donen els mitjans del tècnic que espera), la notícia de que el Barça aculli en Xesco dins de l'entitat és una gran notícia. De seguida ho explico.

En Xesco és reconegut com un professor esplèndid de Planificació, i ha estat Preparador Físic de l'handbol mentre l'equip el dirigien Valero Ribera i el seu fidel ajudant, Toni Rubiella.

Que el Barça l'hagi ubicat com a coordinador de la preparació física (primer equip de futbol al marge) ens diu molt als preparadors físics: que es farà un treball assenyat, planificat al detall i ben coordinat per un professional de cap a peus com en Xesco.

Des d'aqui vull desitjar-li el millor a en Xesco en la seva nova aventura professional, al que vaig conèixer fugaçment gràcies a un amic en comú, el Richi Serrés. I anuncio que els preparadors físics tindrem més feina, de ben segur, per la feina de marketing que pugui fer en Xesco dins i fora del FCB.