EDUCATION & COACHING EXPERIENCES

Un blog dedicat als apassionats pel bàsquet que els agrada pensar i reflexionar

diumenge, d’abril 01, 2007

LA III TROBADA, TOT UN ÈXIT

Dissabte al matí Calella va acollir la III Trobada de Directors Tècnics i Coordinadors/es. Gràcies a l'amabilitat, organització i diligència del Joan Ferrer, del CB Calella, vam assolir un nivell organitzatiu esplèndid, del que van gaudir assitents i ponents. L'atenció al detall va ser l'element definitori de la Trobada.

Dir que, com en les Trobades anteriors, l'ambient va ser distès i la gent va tenir una actitud molt positiva. Escoltant, preguntant, participant en els grups de treball del darrer moment del matí.

La formació com a eix de la Trobada ens va dur a parlar d'alguns àmbits inhòspits dels clubs, sobretot en referència a pares i mares, així com dirigents. L'atenció i fins i tot formació que reben mares i pares de part dels clubs, el paper de les directives en clubs on la gestió és cada cop més professional pel volum d'esportistes implicats, la formació dels tècnics des del punt de vista federatiu i des del Departament d'Educació, la formació dels jugadors/es des del punt de vista tècnic i humà.

La Trobada també va servir per repartir entre els assitents la publicitat dels serveis de la meva empresa de formació i consultoria esportiva.

Aquells i aquelles que no van poder assitir poden descarregar-se els documents de les 4 ponències a la pàgina del CB Calella.

Gràcies de nou a en Joan Ferrer, el CB Calella i tots els assitents per aquesta nova i magnífica Trobada de Directors Tècnics.