EDUCATION & COACHING EXPERIENCES

Un blog dedicat als apassionats pel bàsquet que els agrada pensar i reflexionar

dilluns, de desembre 03, 2007

UN BLOG D'ACTUALITAT DEL BÀSQUET EUROPEU

Fa mesos que no recomano algun blog interessant. Ara que Psicobasket, Scoop i PizaRisas no donen senyals de vida des de fa molts mesos (una llàstima), i que Ramon Trecet escriu de bàsquet quan no troba res de rabiosa actualitat en F-1, futbol o assumptes de dopatge, crec convenient adreçar-vos a un blog que està sempre al dia del bàsquet nostre de cada dia, el bàsquet ACB i d'Eurolliga: El Blog del Capità Enciam.

Aquest blog recull articles d'opinió i cròniques de partits, però sobretot voldria destacar que al marge del tipus d'informació que es recull, cal dir que es tracten tots els temes des d'un punt de vista seriós i professional. Periodisme constructiu, generador d'idees i de debat, i per tant gens sensacionalista.

Una informació relatada de manera que ens descriu, com podria fer-nos algun diari esportiu a l'ús i, a banda, dona opinions sobre el bàsquet professional europeu. Opinions en que s'atreveix a abordar, sense una grandiloqüència que podria ser contraproduent, aspectes que rasquen la superfície de l'esport. L'aproximació a la filosofia d'un entrenador o el debat sobre què és un "bon joc" són dos exemples del tarannà que té aquest blog, que parla del bàsquet que coneixem d'una manera que no coneixem gaire (i que per mi és de gran valor).

Espero que el gaudiu cada setmana, el Capità Enciam no acostuma a faltar a la seva cita amb l'actualitat!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

Capità Enciam ha dit...

Moltíssimes gràcies.

He volgut contactar amb vosté via mail pero m'ha sigut impossible. Les paraules són molt afalagadores i suposen un gran impuls al desenvolupar la meva tasca.

També voldria fer un matís. No intento fer periodisme. Allò es una altra tasca, molt respectable pero diferent al que es preten fer. Sempre he considerat la tasca periodística com una principal font generadora de notícies, una tasca que de moment me es impossible desenvolupar.

Però en definitiva has descrit perfectament l'esperit del espai i li agraeixo sobretot la seva recomanació.

Atentament

Anònim ha dit...

Ostres Mauro, jajaja, quina alegria retrobarte. Sóc un dels teus ex-alumnes de Mataró 2006.

Quina feina tant dolenta vares fer que a dia d'avui em tiro fins les tantes llegir coses de basquet i més viciat que mai.

Enhorabona per el blog, ta guya de veritat, ja et recomanaré en el meu. Et paso el meu mail a veure si ens posem en contacte (el teu no hi ha manera de trobarlo per aqui).

frank@multivia.com