EDUCATION & COACHING EXPERIENCES

Un blog dedicat als apassionats pel bàsquet que els agrada pensar i reflexionar

divendres, de desembre 14, 2007

I TROBADA BLOCAIRE DE BÀSQUET

Les darreres setmanes he anat afegint alguns nous blocs de bàsquet a la meva pestanya de Favoritos de l'explorador. Coneguts que s'han animat a escriure i publicar les seves opiniones, també algunes descobertes d'aquestes darreres setmanes... Tot plegat gent que prèn la determinació de compartir els seus punts de vista, de manera apassionada, amb altra gent de bàsquet.

El proper dissabte 29 de desembre he organitzat la I Trobada Blocaire de Bàsquet. He fet una crida a diferents bloggers (o blocaires) per trobar-nos i xerrar sobre la nostra afició comuna: escriure, reflexionar, pensar en veu alta i compartir o generar material (fotogràfic, articles, video) en un bloc propi dedicat al bàsquet. Una manera creativa i original de generar, recopilar, distribuir i compartir coneixement i experiències.

La proposta és extensible als que vulgueu afegir-vos. La idea és trobar-nos el matí de dissabte 29 de desembre de 2007, de 10 a 13 hores, al meu despatx de Premià de Mar. La crida és per a blocaires inquiets i aficionats al bàsquet que puguin estar interessats, sempre hi quan compleixin la condició necessària per assistir: tenir un bloc actiu que parli de bàsquet.

A aquells que vulgueu assistir us facilitaré l'adreça del lloc de celebració de la Trobada. Animo als interessats a penjar un comentari a aquest post indicant el seu interès i la manera de contactar-los/les. Us prego que mencioneu si hi hauria algun tema en concret que us agradaria tractar. Així jo aniré confeccionant un ordre del dia per la Trobada.

Visca l'univers dels blocaires del bàsquet!