EDUCATION & COACHING EXPERIENCES

Un blog dedicat als apassionats pel bàsquet que els agrada pensar i reflexionar

divendres, de març 14, 2008

ESCRIURE PER VIURE, VIURE PER ESCRIURE

M'estic plantejant seriosament obrir un apartat en aquest bloc referit a la meva feina com escriptor. En els darrers mesos m'han encarregat diferents textos (ja fóssin llibres, manuals breus, articles o xerrades), i és una de les activitats a les que dedico més temps al llarg de la setmana i que, a més a més, és una de les que em reporta més plaer.

Fèia dies que no em prenia uns minuts per escriure al meu bloc. Tants com 19, un autèntic rècord en quan a desconnexió respecte a la meva producció com blocaire en aquest espai. Però per aquí i per allà estic escrivint molt, llegint també, seguint el ritme establert d'entrenaments amb el meu equip, donant alguna xerrada i preparant-ne una pila pels propers mesos.

La veritat és que estic molt il·lusionat amb aquesta època de la meva vida. Acabo de fer 30 anys, tinc feina a dojo i un futur ple de projectes i possibilitats interessants. Un futur inmediat lligat a la particular visió de la formació i l'assessorament esportius vist de s de l'òptica de Keysport. De fet rotulat el tercer volum dels meus diaris com Los años Keysport (primer va ser Mi desarrollo profesional como entrenadors i Mi desarrollo como profesional del deporte, gairebé 1600 pàgines).

Estic feliç, content, en plena efervescència productiva. Escric però també faig. Faig molt. Encara que si ho mires bé, escriure és fer, també. Potser visc un cert dualisme, quan escriure també implica fer l'escriptura, fer-se un mateix. Els clients comencem a conèixer-me i a encarregar-me nous projectes a partir de les nostres primeres col·laboracions. Veuen que treballo bé i repeteixen. Genial.