EDUCATION & COACHING EXPERIENCES

Un blog dedicat als apassionats pel bàsquet que els agrada pensar i reflexionar

divendres, de juny 19, 2009

MÀGIA AL PALAU

Ahir va ser una nit màgica al Palau Blaugrana. Jo sóc més fan de veure el partit a casa, al sofá, amb unes patates i unes olives. Sense passar calor ni haver de recòrrer al cotxe. Però ahir era l'excepció, i vaig poder veure el partit des de la fila 1. Us ofereixo algunes de les fotos que vaig fer de les celebracions del títol.

Les mirades es van posar sobre Joan Carles Navarro, ja fos pels premis com per les opinions dels periodistes. David Andersen ha justificat la seva fitxa amb un play off excels, per damunt fins i tot (al meu entendre) del jugador de San Feliu. Entre aquests dos i la vena anotadora de Basile, a banda dels especialistes, es confecciona una plantilla temible. I quina gran defensa col·lectiva en aquest quart partit, en la línia dels millors partits d'aquest any.

Ara bé, per mi hi va haver un altre protagonista de la nit. Fran Vázquez, el gallec volador, va tenir un paper determinant. I és clar que els triples de Basile i Navarro van ser crucials, pero recordo que en dos moments anímicament incerts (els primers cinc minuts de partit i del 25 al 30), el gallec va tenir un paper molt important.

Al principi del partit, encadenant crec que 3 esmaixades (o fins i tot 4, ara em balla el cap) . Ja sabem quin mal que fa que esmaixin al teu cèrcol, a banda dels punts ja concedits. I quan el TAU apretava i rebaixava la renda de 20 a 12 i després a 8, l'encert en els llançaments de tir lliure. Crec recordar que va fer una sèrie de 5/6 en aquells minuts.

Bé, he promès les fotos, i aquí les teniu. Felicitats, basquetmaniàtics!